COOL-LITE SKN

Описание

COOL-LITE SKN е гама от високо селективни стъкла, които осигуряват соларна защита, термо-изолация и същевременно висок пренос на естествена светлина в помещенията. Покритието е нанесена върху прозрачно флоатно стъкло PLANILUX чрез катодна пулверизация във вакуум.

Всяко стъкло от серията COOL-LITE SKN има съответен “вариант за закаляване” COOL-LITE SKN . Стъклото, което след термично третиране има еднакви параметри с “незакаления вариант” вариант. Съответствието между технически параметри и оптимални свойства позволява двата варианта SKN и SKN II да се монтират на една и съща фасада.
Приложение

Благодарение на уникалните си свойства, тези стъкла са идеално приспособени за приложения където делът на остъкляване е сравнително голям, и при които трябва да се осигурят по-ниски стойности на разходите за отопление/охлаждане и по-висок пренос на естествена светлина в помещенията.

В същото време стъклата от серията COOL-LITE SKN удовлетворяват най-високите изисквания от естетическа гледна точка, като придават повече елегантност и индивидуалност на сградата. Пространството придобива топла нотка, а близостта с околната среда успокоява и едновременно с това придава енергия на духа.
Начини на работа

Стъклопакети

Покритията COOL-LITE SKN / SKN II се монтират винаги на позиция №2 в стъклопакета.

Термично третиране (“закаляване”)

Само покритията COOL-LITE SKN II могат да бъдат “закалени”. Тези стъкла задължително трябва да бъдат “закалени” преди да бъдат монтирани в стъклопакет, за да получат идентични спектро-фотометрични характеристики и външен вид със стъклата от същата серия, които не се третират термично.

Ломиниране

Стъклата COOL-LITE SKN / SKN II могат да бъдат ламинирани при условие, че покритието не влиза в контактPVB филма.

Монтаж на стъклопакетите

Стъклопакетите със стъкло COOL-LITE SKN / SKN II трябва да бъдат монтирани съгласно стандартите и общите инструкции за обработка.
Предимства

COOL-LITE SKN се съчетава предимствата на високотехнологичен продукт от гледна точка на соларния контрол и термо-изолацията с предимствата на неутрално в масата систъкло:

-Ниска стойност на соларния фактор g;

– Отличен коефициент на топлопреминаванеUg<1.1 W/m.K - Висока светлопропускливост; - Ниска външна рефлекция; - Неутрална рефлекция и трансмисия на светлина. COOL-LITE SKN създава уют в интериора, като същевременно спомага за редуцирането на емисиите на C02. Използвайки стъклата COOL-LITE SKN / SKN II Вие пестите от кпиматизация. на помещенията, а. през зимния период, същото COOL-LITE SKN / SKN II осигурява високо ниво на термо-изолция, като загубата на топлина се свежда до минимум. Поставяйки в съотношение горните аспекти, имате възможност да използваме прозорци с по- големи размери, като получавате по този начин повече естествена стветлина и визуален конфорт, намалявайки разходите за осветление и създавайки по-здравословна среда на пребиваване. Цялата гама стъкла COOL-LITE SKN е налична и във версия "за закаляване" COOL-LITE SKN II Използвайки стъклзтз COOL-LITE SKN / SKN II се постига отличен соларен контрол (g), като същевременно се запазва висока степен на светлопролускливост (ТL), а в допълнение не се губят термоизолационните свойства на стъклопакета

3000х1700мм, 3210х1700, 3210х1800мм, 3210х1900мм, 3210×2000мм, 3210×2100мм, 3210×2250мм, 3210×2400мм, 3210×2550мм, 3210×6000мм, 3210х2140мм, 3660х2140мм и др.

Свържете се с наш представител за да разберете възможностите за доставка на място на този продукт.